Hey nieuwe collega, leuk je te ontmoeten!

We snappen het; jij bent helemaal klaar met die saaie werksfeer en dat matige salaris. En je bent helemaal klaar voor een nieuwe en goedbetaalde uitdaging, op de gezelligste kantoren van Doetinchem, Nijmegen en Deventer!

Heb jij je woordje altijd klaarstaan en hou je ervan om in contact te zijn met mensen? Dan is een baan bij SalesParadise (onderdeel van MDH Uitgeverij), als telefonisch verkoper in de business-to-business mediabranche écht iets voor jou en maak je bij ons van je hobby je werk!

Klinkt interessant toch?

Even voorstellen

Aangenaam, je nieuwe collega’s! Uiteraard stellen we ons graag even netjes aan je voor.
Wij van SalesParadise zijn onderdeel van MDH Uitgeverij, dat al bijna 30 jaar de trouwe mediapartner van talloze spraakmakende organisaties is. Denk aan diverse voetbalsclubs als De Graafschap, Go Ahead Eagles en N.E.C. Nijmegen, sport- en zwemlocaties van Sportfondsen Nederland en Optisport en diverse mooie theaters door heel Nederland.

Wat we precies doen voor al die tevreden opdrachtgevers? Nou, een hele boel eigenlijk! We geven kosteloos huis-aan-huis kranten uit en bieden bijvoorbeeld radiocommercials aan. Ook voor online zichtbaar is men bij MDH Uitgeverij (en daarmee SalesParadise) aan het juiste adres. Via dochteronderneming MDH On Screen kunnen we vrijwel alle uitingen die op LED-schermen kunnen worden uitgezonden verzorgen; hiervoor hebben we twee gigantische LED-reclamemasten langs de A18 en de randweg in ‘s-Hertogenbosch-Vught, mobiele LED-walls tot onze beschikking. Ook voor opvallende advertenties op de tv’s bij diverse professionele voetbalclubs, sportlocaties en tankstations en websitebanners kunnen wij zorgen.
Voor al die media-uitingen die via MDH Uitgeverij en MDH On Screen worden gefaciliteerd, doen wij de verkoop. Maar zonder goede (en gezellige) verkopers kunnen wij dit niet; ben jij de collega die wij zoeken en kom jij ons team versterken?

Genoeg over ons….
We willen ook graag meer weten over onze nieuwe collega! Heb jij een commerciële instelling, een gouden stem en ben je niet op je mondje gevallen? Ben je bereid om te leren en heb je tussen de 14 en 40 over voor een goedbetaalde baan in een waar verkoopparadijs?

Dan zien wij je graag in ons team en bieden we je:
• Een gemiddeld jaarsalaris tussen de € 14,- en maar liefst € 25,- per uur.
(P.S. Onze salestijgers hebben jaarsalarissen tot wel € 80.000(!) bruto per jaar)
• Royale (cash)weekbonussen, teambonussen en een jaarbonus; wel
afhankelijk van je prestaties natuurlijk.
• De mogelijkheid om 2x per week gratis te sporten onder begeleiding
van onze personal trainer.
• De mooiste kantoren in Doetinchem, Nijmegen en Deventer met o.a. een poolbiljard,
  dartbord, kantoorfietsen, vers fruit en de liefste kantoorhond; hier ontbreekt het je aan niets
• Een eigen terras op de zaak en de gezelligste vrijmibo’s in onze eigen kroeg
• De mogelijkheid om je door te ontwikkelen en te werken voor vele
inspirerende opdrachtgevers