Snelwegreclame

Met campagnes op digitale reclamemasten langs de A18 en de randweg in ‘s-Hertogenbosch-Vught, bereikt MDH On Screen maandelijks een miljoenenpubliek voor al haar klanten.

MDH On Screen is, net als SalesParadise, een dochteronderneming van MDH Uitgeverij. On Screen verzorgt alle reclame-uitingen die op digitale schermen worden uitgezonden, van interne TV-circuits tot mobiele LED-schermen. Ook twee gigantische LED-reclamemasten, langs de A18 in Doetinchem en aan de randweg in Den Bosch – Vught, vallen onder haar naam.

 

Outdoor LED-reclamemast A18
Wanneer je wel eens op de drukste snelweg van de Achterhoek (de A18) hebt gereden, dan heb je hem vast wel eens gezien; onze gigantische LED-reclamemast. Want per maand richten maar liefst 1,8 miljoen passanten hun blik op deze imposante mast.

 De mast staat op het bedrijventerrein nabij Wehl en is maar liefst 16 meter hoog. Reken er maar op dat iedere ondernemer opvalt met een advertentie langs de A18! En dat kan zéér duurzaam en volledig energieneutraal.

Outdoor LED-reclamemast ’S-Hertogenbosch-Vught
De Randweg bij Vught is het drukste verkeerpunt dat Vught en ’S-Hertogenbosch met elkaar verbindt. Iedere werkdag passeren gemiddeld 46.154 personen hier onze levensgrote digitale LED-mast. Per maand bereiken onze adverteerders hier dan ook tot maar liefst 1,4 miljoen passanten!

 Help jij onze adverteerders op te vallen, op gigantische hoogte?