Het is tijd voor verandering bij ons dynamische moederbedrijf MDH Uitgeverij, dat al bijna 30 jaar dé mediapartner van talloze indrukwekkende bedrijven mag zijn. Want in een tijd waarin personeelstekorten bijna net zo normaal zijn als je dagelijkse kop koffie, wil MDH Uitgeverij het anders aanpakken. Een paradijs voor jou als verkoper, waarmee de jongere doelgroep wordt aangetrokken tot het salesvak, is daarom geopend; SalesParadise is een feit! 

Paradijs voor de verkoper 

Wanneer de vacatures je om de oren vliegen ga jij natuurlijk op zoek naar de állerleukste; geloof ons maar, die vind je nergens anders dan bij SalesParadise. Hier gaan we niet voor standaard; nee, wij omarmen een cultuur waarin jij jij kunt zijn. Dus, trek dat strakke pak maar uit en ruil ‘m in voor je favo sweatshirt en sneakers. Want hier voel jij je thuis en dat is precies hoe wij het willen hebben. 

Hier zeggen we ‘’ja’’ tegen hard werken, maar weten we ook dondersgoed hoe belangrijk ontspanning is. Of je nou houdt van een potje pool of dart, liever een rondje door de stad maakt op één van onze kantoorfietsen of het allerliefste knuffelt met je viervoetige, kwispelende collega Bibi, we zorgen altijd voor een gezonde dosis ontspanning. 

Laten we de o-zo-gezellige vrijdagmiddagborrels in onze eigen kroeg, lunches op ons (niet-altijd) zonnige buitenterras, gratis personal trainingen en het verse fruit trouwens ook niet vergeten. En héél eerlijk, zonder een bitterballenbonus is er ook geen sprake van balans… 

Over bonussen gesproken; naast die bitterballenbonus een stevig salaris van 14 tot 25 euro per uur, hebben we hier ook week- maand en jaarbonussen. En die lopen aardig op, want jouw toekomstige collega’s verdienen hiermee tot wel € 80.000 bruto per jaar! Want zeg nou eerlijk, hoewel je het hier gezellig genoeg zou hebben, werken doe je niet alleen voor je plezier…

Natuurlijk heeft ons nieuwe SalesParadise de sollicitant nog een hoop meer te bieden. Één ding is in ieder geval zeker: wanneer je bij ons binnenstapt, betreed je hét paradijs voor de verkoper. 

Waarvoor wij gaan werven? 

We horen je denken; mooi verkooppraatje hoor, maar wat houdt die baan precies in dan? Nou, dat zit zo. Wij zijn dus onderdeel van MDH Uitgeverij, dat al tientallen jaren ervaring heeft als mediapartner voor prachtige bedrijven als professionele voetbalclubs, sport- en recreatiecentra en cultuurbedrijven. 

Begonnen met het uitgeven van kranten, verzorgt ons moederbedrijf inmiddels ook interne tv-commercials, outdoor LED-reclame, websitebanners en radiocommercials. Met de verkoop van advertenties verdient het bedrijf al jaren haar centen, maar heeft het bedrijf nog een aantal enthousiaste telefonische verkopers nodig! En die sollicitanten, die gaat SalesParadise vanaf nu dus werven…

Kom jij ons gezellige team in Doetinchem of Nijmegen versterken? Of ben jij straks één van de eerste collega’s van onze nieuwe vestiging (to be continued)?  

Enthousiast? 

Wil jij wel eens met eigen ogen zien in hoeverre wij jouw werkparadijs kunnen zijn? Solliciteer direct! Bekijk vacature