Over ons

Wij zijn onderdeel van MDH Uitgeverij, dat al bijna 30 jaar de mediapartner van (o.a.) jouw favoriete voetbalclub, theater en sport- en zwemlocatie is. Het bedrijf maakt gratis en voor niets huis-aan-huis kranten voor deze opdrachtgevers uit en verkoopt hierin advertenties. Maar ook bijvoorbeeld radiocommercials en websitebanners worden verkocht door het bedrijf (eigenlijk door jou als onze nieuwe telefonisch verkoper dus) . Meer weten over ons moederbedrijf MDH Uitgeverij? Neem een kijkje op de site!

Vrijetijdkrant

Grote kans dat je hem wel eens op de mat hebt zien liggen; de Vrijetijdkrant! Jaarlijks bereikt MDH Uitgeverij namelijk ruim 3.000.000 huishoudens met haar eigen uitgave boordevol met dé leukste evenementen bij jou in de regio.

Gegarandeerd hou jij op z’n tijd wel van een dagje weg. Tussen al dat werken bij SalesParadise door tijd over om wat leuks te doen? En weet je niet wat voor er te doen is in de buurt? Even de Vrijetijdkrant doorbladeren dan, want daarin vind je ieder halfjaar alle beste uitjes en evenementen in jouw regio. Natuurlijk ontbreken mooie verhalen, interessante weetjes en prijsvragen/puzzels ook niet in dit rijtje. Hoe leuk is het om hier advertenties in te verkopen?!

Meer weten over de Vrijetijdkrant? Neem een kijkje op de site!

MDH On Screen

Zit je wel eens in de auto? Dan werp je je blik vast regelmatig op van die gigantische reclamemasten, die naast de snelweg staan. MDH On Screen, dochteronderneming van MDH Uitgeverij, verkoopt advertenties op twee van zulke reclamemasten langs de weg.

Met levensgrote LED-masten langs de A18 in Doetinchem en de Randweg in Den Bosch-Vught, biedt MDH On Screen de lokale ondernemer de kans te schitteren in zijn of haar regio. Want, met 1.800.000 maandelijkse passanten in Doetinchem en 1.400.000 maandelijkse passanten in Den Bosch-Vught, staat die ondernemer ongetwijfeld in de schijnwerpers

Maar daar blijft het niet bij! Eigenlijk kan MDH On Screen alle soorten reclame die met digitale schermen te maken hebben verzorgen. Van interne TV-circuits bij jouw favoriete (prof)voetbalclub of sportschool tot mobiele LED-schermen die je informatie bieden op een gezellig dagje festival. Verkoop jij deze digitale advertenties binnenkort?

Wil je meer weten over MDH On Screen? Neem snel een kijkje op de site!

Dagje meelopen

Wanneer de vacatures je om de oren vliegen, ga je natuurlijk op zoek naar de állerleukste. En die vind je hier gegarandeerd! Want wij zijn van mening dat je werkdagen nergens beter gaan worden dan bij SalesParadise. Waarom? Kijk zelf maar eens hoe zo’n dag bij ons eruitziet:

8:30/9:00 uur Hé slaapkop, wakker worden! Snel de auto in, want afhankelijk van hoe laat jij graag zou willen beginnen, moet je om 8:30 uur of om 9:00 uur bij één van onze drie kantoren zijn. Kom jij naar ons prachtige hoofdkantoor in Doetinchem, ons gezellige kantoor in de oudste stad van Nederland (Nijmegen) of naar ons kantoor op steenworp afstand van de Brink in hartje Deventer?

Op kantoor pak je een lekker bakkie pleur om even écht wakker te worden en klets je je collega’s bij over je bonte weekend. En dan is het tijd voor het echte werk!

9:10 uur Om te zorgen dat je up-to-date bent check je snel even je mail en de afspraken van die dag. Daarna is het tijd voor het echte werk; je mag aan de slag voor allerlei gave opdrachtgevers. Denk hierbij aan mooie theaters, betaald voetbalclubs als de Graafschap, N.E.C. Nijmegen en Vitesse of sport- en recreatiecentra als NOC*NSF, Optisport en Anytime fitness.

11:00 uur Wat een fitboy/fitgirl! Om gezond te blijven pak je tussen je werk door een lekkere appel, peer, banaan- wat je dan ook maar wil. Op iedere afdeling hebben wij namelijk een schaal vol vers fruit staan, zo kom je na al die bitterballenbonussen hier toch nog aan wat vitamientjes.

12:30 uur Time for a break! In de pauze kun je ervoor kiezen een heerlijk broodje te bestellen en gezellig samen met je collega’s te lunchen. Kies jij vandaag voor een gezonde salade of toch voor een lekker vette patat mayo? De keuze is aan jou.

Heb je behoefte aan wat frisse lucht? Sluit je aan en wandel een rondje mee, of pak één van onze kantoorfietsen en ga erop uit! Haal bijvoorbeeld je favoriete broodje bij die ene goede zaak in Doetinchem. Of fiets vanaf onze vestiging in hartje Deventer binnen een minuut of twee naar die ene leuke winkel in het centrum of dat gemoedelijke tentje op de Brink. Eenmaal terug op kantoor trap je trouwens gerust nog even door, op één van onze bureaufietsen.

14:00 uur Je collega Bibi komt kwispelend voorbijlopen; tijd om even te knuffelen en spelen! Een kantoorhond zorgt namelijk voor stressvermindering en een betere werksfeer.

16:00 uur Na al dat harde werken is het is tijd om je gedachten even te verzetten! Bij SalesParadise hechten we veel waarde aan gezonde en ontspannen werknemers. Tussen het werk door ga je daarom lekker een potje darten, poolen of tafelvoetballen met je favoriete collega’s.

16:30 uur Daar is het marketingteam weer; of je even wil meewerken aan wat grappige TikToks… Vooruit dan maar!

16:50 uur De dag zit er alweer op. Als goed-presterende verkoper loop je nog even langs je teamleider om een dikke bonus op te halen en je bereid je voor op de avond. Want je kunt natuurlijk naar huis gaan, maar je kan ook nog even verder sparren met je collega’s! Train jij ook gratis en voor niets mee met onze boks- of crossfitles? Of sluit jij je werkdag liever af in onze eigen gezellige beachbar?

Waar mogen we je ontmoeten?

Doetinchem

Ons (hoofd)kantoor

Informaticaweg 2
7007 CP Doetinchem
0314 – 36 11 30

Nijmegen

Old city, young vibe

Kerkenbos 1063K
6546 BB Nijmegen
024 – 200 14 14

Deventer

in hartje centrum

Achter de Muren Zandpoort 6
7411GE Deventer
0570-24 15 55