Het is geen geheim meer dat social media een megagrote rol in ons leven speelt. Dit wordt eens te meer bewezen door het verhaal van onze verkoopleider Dustin van Beelen, die zijn weg naar SalesParadise vond dankzij onze TikTok-filmpjes…

Van vakkenvuller naar teamleider 

Bij het gezellige bedrijf MDH Uitgeverij blijft men over het algemeen lang hangen, waardoor de gemiddelde leeftijd van werknemers wat hoog lag. Om ook de jongere doelgroep aan te kunnen spreken, zijn we daarom een TikTok-account begonnen. Een succes, want tot op de dag van vandaag krijgen we leuke reacties op onze leuke filmpjes! Dat blijkt wel uit het verhaal van onze collega Dustin van Beelen…

Want, in zijn pauze tijdens zijn werk als vakkenvuller bij een lokale supermarkt, scrolde onze Dustin van Beelen zoals gewoonlijks even door TikTok. Toen hij daar een filmpje van SalesParadise tegenkwam, was hij gelijk enthousiast over het werk als telefonisch verkoper. Hij was toe aan iets nieuws en proefde gelijk de bijzondere sfeer van ons bedrijf; hij was gelijk verkocht. ‘’Het leek me heel leuk werk’’, aldus Dustin. Al gauw liep hij een dagje met ons mee, waarna hij meteen aan de slag kon. Na acht maanden sleepte hij een vast contract in de wacht en inmiddels is hij zelfs teamleider! ‘’Daar ben ik heel trots op’’, vertelt Dustin. En wij, wij zijn ook trots op hem! 

Van een ‘’nee’’ naar een ‘’ja’’ 

Wat Dustin precies doet bij SalesParadise? “Ik verkoop bekendheid door middel van advertenties, dat kan zijn in kranten, tv-circuits of commercials. Samen met de klant denk ik na over de advertentie, wat is de boodschap? Elke klant is weer anders. Ik vind het leuk dat we door het hele land actief zijn, je leert de steden goed kennen.”

Met inmiddels een aantal vaste klanten, geniet Dustin van het gevoel van erkenning. “Laatst zei een klant: Ik doe het met jullie, want dan weet ik zeker dat het goed gaat. Dat vind ik echt een compliment”, glundert hij.

Maar, het werken bij SalesParadise gaat niet alleen maar over rozengeur en maneschijn. Er wordt wel verwacht dat je hard werkt; Dustin voert zo’n 100 tot 125 telefoongesprekken per dag. “Ik ben wel wat gewend. Soms zijn het 60 langere gesprekken. Je gaat in zo’n gesprek van een ‘nee’ naar een ‘ja’, dat is echt een spelletje. Ik ga altijd na hoe ik het leuker kan maken, bijvoorbeeld door iets extra’s te geven. Daar hebben we alle vrijheid in. Natuurlijk is het wel balen als het een dagje minder goed gaat.” 

Ondanks de uitdagingen bevalt Dustin zijn baan hem goed. “We zijn als een grote familie. Ik kan altijd even mijn verhaal kwijt. De sfeer is goed en de bedrijfsborrels die worden georganiseerd zijn altijd heel gezellig.” Nou Dustin, gelukkig maar, want dat is precies wat wij belangrijk vinden! 

Dustin is zonder ervaring begonnen als telefonisch verkoper en kreeg een interne opleiding in ons eigen opleidingscentrum. Al gauw leerde hij alle fijne kneepjes van het vak en groeide hij door tot teamleider; zo zie je maar, ook zonder ervaring kun je het bij ons ver schoppen! 

Jezelf ook ontwikkelen? 

Dustin zijn ambitie was om verder te groeien en dat was mogelijk bij SalesParadise! Zie jij jezelf ook wel als telefonisch verkoper (of misschien zelfs wel teamleider) en wil jij je ook ontwikkelen op zowel persoonlijk en zakelijk vlak? Wordt onze nieuwe collega en leer (indien nog nodig) ook de fijne kneepjes van het verkoopvak in ons eigen opleidingscentrum! 

VACATURE