Kranten

MDH Uitgeverij, moederbedrijf van SalesParadise, heeft al bijna 30 jaar ervaring in het uitgeven van huis-aan-huis kranten voor talloze spraakmakende bedrijven. Van De Graafschap Bode tot aan de NEC Courant en van de krant voor Go Ahead Eagles tot aan onze eigen Vrijetijdkrant; we mogen een groot aantal prachtige krantentitels tot ons portefeuille rekenen.

En doordat jij, als telefonisch verkoper van SalesParadise, advertenties verkoopt in onze kranten, kunnen wij deze kosteloos verzorgen voor onze opdrachtgevers! Zie jij een baan bij SalesParadise wel zitten? Dan zijn dit een aantal kranten waarin jij advertenties gaat verkopen:

 

Onze eigen Vrijetijdkrant
Bij alle mooie uitgaves die wij verzorgen voor onze opdrachtgevers houdt het echter niet op. Om iedere Nederlander op de hoogte te brengen van alle leuke uitjes en evenementen in zijn of haar regio, geven wij ieder halfjaar diverse Vrijetijdkranten uit. Grote kans dat je er zelf wel eens eentje op de mat hebt zien liggen, want jaarlijks bereiken wij met 78 deeledities maar liefst meer dan 3.200.000 huishoudens, in 16 regio’s in Nederland!

Meer weten over de Vrijetijdkrant?
www.vrijetijdkrant.nl

 

Aan de slag voor een groot aantal mooie krantenuitgaves?