Uitbreiding van onze eigen Vrijetijdkrant 

De Vrijetijdkrant is al jarenlang een begrip in Nederland. Met onze eigen uitgave, boordevol dé leukste evenementen bij jou in de regio, bereiken we ieder jaar namelijk ruim 3.000.000 huishoudens. Maar, binnenkort zal onze trots worden verspreid in nóg meer regio’s! 

Vrijetijdkrant

Waarschijnlijk heb je onze Vrijetijdkrant wel eens doorgebladerd, aangezien deze ieder jaar in een miljoenenoplage wordt verspreid in, nu 14 regio’s in Nederland. Is dit mooie exemplaar toch nog nooit bij jou op de mat gevallen? Dan hoef je niet lang meer te wachten, want we gaan de krant nu ook verspreiden in Twente en Noord- en Midden-Limburg.

We horen je al denken; maar wat moet ik dan met zo’n Vrijetijdkrant? Nou, we kunnen je verklappen dat je deze écht niet wil missen. Want iedereen gaat wel eens een dagje weg, of iets leuks doen in zijn of haar regio. Laat de Vrijetijdkrant je nou net een overzicht van alle uitjes, evenementen en activiteiten in jouw regio geven! En hierbij wordt echt aan alles gedacht; van poprondes tot aan musea en van bierfestivals en sportevenementen tot kinderenactiviteiten. Uiteraard ontbreekt het de krant ook niet aan leuk leesvoer, interessante weetjes en mooie winacties. 

Tukkers en Limburgers, opgelet! 

Om ook Twentenaren en Limburgers ieder voor- en najaar op de hoogte te kunnen brengen van al het leuks dat te doen is in hun regio, breiden wij ons succesnummer dit najaar uit, met twee edities in Twente en Noord- en Midden-Limburg. 

In Twente zullen we de krant, in een oplage van maar liefst 119.000 exemplaren, gaan verspreiden in de volgende regio’s: Haaksbergen, Enschede, Hengelo/Borne, Dinkelland/Losser/Oldenzaal, Almelo en Tubbergen/Twenterand. 

In Noord- en Midden-Limburg wordt de krant verspreid in de regio’s Bergen/Gennep/Mook & Middelaar, Peel & Maas, Venlo, Venray/Horst aan de Maas, Weert/Nederweert, Roermond/Beesel, Leudal/Maasgouw en Roerdalen/Echt-Susteren. Een hele plaatsen boel dus! De krant wordt hier dan ook verspreid in een oplage van 162.000… 

Voor Twentse en Limburgse ondernemers

Met zo een gigantische oplage en een verspreiding door heel het gebied, wordt die Vrijekrant wel gelezen door de Twentenaar en Limburger. Ben jij een lokale ondernemer, met een boodschap die je graag wil communiceren binnen de omgeving van jouw bedrijf? Zowel het adverteren in onze geliefde full-colour krant of het adverteren op onze goedbezochte website, als het kosteloos promoten van jouw evenement, maken wij mogelijk. 

Offline of online?

Door te adverteren in onze Vrijetijdkrant kun je al vanaf een klein bedrag jouw onderneming onder de aandacht van een massapubliek brengen. Ook op onze website Vrijetijdkrant.nl, die goed is voor duizenden websitebezoekers per maand, bieden wij websitebanners aan. 

Jouw evenement kosteloos promoten 

Door de werving van adverteerders maakt MDH Uitgeverij het mogelijk om jouw evenement geheel kosteloos uit te lichten in de Vrijetijdkrant of op www.vrijetijdkrant.nl. We maken jouw evenement graag online zichtbaar, of kunnen zelfs een redactioneel stuk plaatsen in een van onze kranten. Jouw evenement direct aanmelden? Dat kan via onderstaande link: https://www.vrijetijdkrant.nl/evenement-aanmelden/.

Vragen?

Hebben we je nieuwsgierig naar meer gemaakt? We zijn te bereiken op het nummer 0314 – 36 11 30 of op het e-mailadres info@mdh-uitgeverij.nl